Acasă Dezvaluiri CARACATITA METROREX. Cine este iubita lui Ion Radoi, Elena Claudia Minea, cea...

CARACATITA METROREX. Cine este iubita lui Ion Radoi, Elena Claudia Minea, cea care controlează mai multe spații comerciale din stațiile de metrou

77
cine este iubita lui ion radoi, ion radoi, elena claudia minea

GÂNDUL.RO a intrat în posesia unor informații și imagini-bombă, ÎN EXCLUSIVITATE, prezentând adevărul din spatele acestui protest în urma căruia sute de mii de bucureșteni au avut de suferit în timp de pandemie si cine este iubita lui Ion Radoi, Elena Claudia Minea, cea care controlează mai multe spații comerciale din stațiile de metrou.

Lider sindical Ion Rădoi, președinte USLM (Unitatea Sindicatul Liber Metrou), ar fi oprit circulația de la metrou, pe 26 martie, deoarece iubita lui, Elena Claudia Minea, controlează mai multe spații comerciale din stațiile de metrou.

Cine este iubita lui Ion Radoi Elena Claudia Minea cea care controlează mai multe spații comerciale din stațiile de metrou VIDEO

Metrorex a notificat, pe 25 martie, firma care administrează spaţiile comerciale de la metrou ca, în regim de urgenţă, să fie eliberate şi predate către administratorul reţelei de transport subteran toate spaţiile comerciale amplasate în incinta staţiilor până la data de 2 aprilie.

A doua zi după notificare, de la primele ore, ușile la metrou erau încuiate iar sute de mii de oameni nu au putut circula și s-au îngrămădit la transportul de suprafață.

Acuzat de prim-ministru și ministrul transporturilor că a declanșat „protestul ilegal” deoarece ar rămâne fără „sinecuri”, Ion Rădoi a spus că protestul spontan ar avea legătură de fapt cu drepturile salariale.

Sindicatul controlat de liderul Ion Rădoi, în funcție de peste 20 de ani, deține în proporție de 100% firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex pentru spațiile comerciale și pentru spațiile de publicitate.

Potrivit gândul.ro, Ion Rădoi ar fi direct interesat ca aceste spații comerciale să nu fie eliberate. Elena Claudia Minea, iubita sindicalistului, este acționar și administrator la patru firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou.

Aceasta este asociată cu Iulian Adina Mihale, care este acționar și/sau administrator la alte trei firme, care la rândul lor dețin spații comerciale la metrou. În total, cele două ar controla 14 spații comerciale.

Fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este ”conectată” la pușculița Metrorex.

Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea inclusiv prin două mașini cu care se afișează în oraș

Mai mult, Andrei Drăgan conduce un AUDI SQ5 – atenție, înmatriculat pe… Metrorex – și de un AUDI SQ7, autoturismul fiind înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

Aflati cine este iubita lui Ion Radoi, Elena Claudia Minea, cea care controlează mai multe spații comerciale din stațiile de metrou pe gandul.ro.