Acasă Dezvaluiri Comisarul Ilea (adjunct IPJ Cluj), plăcerile trupești și Dosarul proxeneților de la...

Comisarul Ilea (adjunct IPJ Cluj), plăcerile trupești și Dosarul proxeneților de la Dej.

65
Proxeneti arestati
Proxeneti arestati. Imagine reprezentativa

Se pregătesc mișcari de trupe la IPJ Cluj, adică o rocadă cu venirea actualului adjunct comisar șef Constantin Ilea la comandă.

Nu ar fi prima oară când Ilea ajunge la șefia IPJ Cluj. Prima oară când a venit polițiștii erau nemulțumiți și se întrebau cât de legal a fost ca un șef de la DoiȘiunSfert să ajungă în Poliție, să își echivaleze gradul și fie parașutat tocmai în funcția de comandant al Inspectoratului și acum polițiștii sunt temători și se întreabă dacă munca lor de cercetare pe linie de trafic de persoane va mai avea vreun rost.

constantin ilea
Comisarul șef Constantin Ilea

Pentru că mulți cred că unele rețele de carne vie sunt protejate din interior, tocmai de polițiști de la șefia IPJ. Cine conduce poliția Cluj? Legăturile comisarului Ilea Constantin cu personaje grele din lumea interlopă Și cum despre comisarul Ilea se spune că mult iubește plăcerile trupești, aceste rețele vor putea zburda în liniște vegheate tocmai de la șefia IPJ.

Ce să ne mai mire dacă, așa cum spun unele surse din interior, în dosarul proxeneților de la Dej, la fel cum a fost în Dosarul Fany sau Uioreanu, în stenograme va apărea și numele comisarul Ilea. Cum primea teme de lucru de la ciracul condamnatului penal Uioreanu, Comisarul șef Ilea, adjunct IPJ Cluj Fete frumoase, dragoste și plăceri nebănuite…

Oare IPJ Cluj poate să-și apere cetățenii, dacă unii șefi au preocupări în afara spiritului legii? Sau la Cluj poate fi ca în Medellin, pe vremea cartelului lui Escobar? Doar că aici e vorba de proxeneți și prostituate și infruptarea unora din trupul lor, în schimbul unor informații și protecții.