Acasă Criminalitate Crima din Ghimpați. Autoritățile fac apel către șoferii care au circulat pe...

Crima din Ghimpați. Autoritățile fac apel către șoferii care au circulat pe DN E70 Alexandria București

158

Crima din Ghimpați. Din primele cercetări, totul indică faptul că tânăra ar avea 24 de ani și că ar fi fost prostituată. Criminalul încă nu a fost prins.

Tânără omorâtă în bătaie și arsă pe DN E70. Legată cu sârma și omorâtă în bătaie. Cadavrul a fost băgat într-un geamantan, care a fost apoi incendiat.

În urmă cu câteva zile, un șofer de TIR a sunat la Serviciul unic de urgență 112, pentru a anunța că pe marginea drumului principal, între Valea Plopilor și Ghimpați, un geamantan arde în flăcări. Printre flăcări s-a putut distinge silueta și părul lung al unei femei. Atunci, șoferul a decis să stingă focul cu ajutorul extinctorului, în timp ce multe alte mașini opriseră, iar pasagerii filmau nestingheriți toată scena. La fața locului s-au deplasat imediat o armată de forte de ordine: Pompieri, SMURD, procurori de la criminalistică, INML-ul și poliția rutieră.

Din păcate, corpul fetei a ars în proporție de 90%, însă organele interne au rămas intacte. Ieri, după primele cercetări, s-a putut aproxima faptul că victima are între 20 și 25 de ani, a fost brunetă, slabă și mică de statură. De asemenea, fata a fost legată cu sârmă la mâini și bătută cu bestialitate. Conform primelor informații de la INML, fata avea cutia craniană spartă în mai multe locuri, coloanal fracturată, iar membrele tumefiate. Cel mai probbilDupă ce a observat că victima sa este moartă, bărbatul a pus-o într-un troller și a început să conducă.

Criminalul care a comis crima din Ghimpați nu a fost încă prins și nici identificat

Ciudat este faptul că, în județul Giurgiu, între două localități, individul a oprit brusc masina, a dat geamantanul jos, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc. Impact.ro a aflat detalii uluitoare din ancheta monstruoasei crime: “Cel mai probabil, șoferul a văzut pe waze un filtru de poliție și s-a speriat cumplit. Așa s-a hotărât să oprească din senin pe marginea drumului și să dea foc cadavrului în văzul tuturor. Din fericire, plămânii, inima, ficatul, aceste organe sunt intacte și se poate face analiza ADN. S-au căutat toate fetele dispărute în peste 100 de comune, pentru a încerca să prindem un fir.

Nu am găsit nimic până acum. Sper ca în curând să reușim să identificăm șoferul, care să ne poată spune cine este femeia din troler. Ținând cont că nicio femeie din atâtea sate nu lipsește de acasă, luăm în calcul ipoteza că femeia ar fi fost una de moravuri ușoare, poate luată din Bulgaria. Am confruntat probele și cu toate persoanele declarate dispărute, existe în baza de date a Poliției. Nimic, nicio pistă. Este posibil ca bărbatul să nu fi avut cu ce să o plătească și a ucis-o. Vom avea mai multe informații zilele viitoare”, ne-au declarat surse din anchetă.

Criminolog: „De pe vremea când găseam chinezi în geamantane n-am mai avut astfel de caz”

Am fost la fața locului, am găsit o persoană ghemuită, cadavrul a fost ridicat de organele de cercetare și dus la IML. 99 la sută era carbonizată. Fata era legată cu mâinile la spate, cu sârmă, se vedea

, a declarat Constantin Cărăpănceanu, primarul din Ghimpați.

Autoritățile din Alexandria fac apel către șoferii care au circulat pe drumul Alexandria București E70 pentru a putea identifica autorul oribilei crime care s-a petrecut în Ghimpați.

Crima din Ghimpați apel

Articolul a stârnit un val de reacții în rândul internauților, unii au condamnat conduita autorităților:

Hmmm sa ajutam politia….da ei cu ce ne ajuta pe noi inafara de amenzi? Nu merita nici un pahar cu apa cand ei nu respecta legea…

Cum adică?!? La cat sunt de vigilenți milițienii pe acest traseu……asta este….. ei se ocupa de lucruri mărunte……centura…..depășirea vitezei cu 10 km ……lucrurile grave le scapă ÎNTOTDEAUNA!….nimic spectaculos!

Pana nu se va reintroduce pedeapsa capitală, nu va fi ordine in țară.
Aleluia și amin popor roman…