Acasă Actualitate Protestatar arestat de jandarmi la manifestarea anti-restricții din București (VIDEO)

Protestatar arestat de jandarmi la manifestarea anti-restricții din București (VIDEO)

65
Protestatar arestat de jandarmi la manifestarea anti-restricții din București (VIDEO)

Un incident a avut loc la protestul față de restricții de la Universitate. Un bărbat a fost ridicat de jandarmi la manifestația organizată de partidul AUR în Capitală.

Bărbatul se afla la manifestație fără mască, iar atunci când jandarmii s-au apropie acesta se eschivează și renunță să-i însoțească pe oamenii legii. Trei jandarmi încearcă să-l imobilizeze, unul se împiedică la un moment dat, iar în ajutor vin alte forțe de ordine, relatează Digi24.

„Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Aproximativ 150 de oameni manifestau la ora 18:00 în centrul Bucureștiului împotriva restricțiilor anti-COVID, scandând „Libertate!”.

Sursa: Digi24